Контакт

Канцеларија

Информации

Адреса:
Васил Сурчев 14 А
Телефон:
00 389 78 314 - 801
Работно време:
Пон-Пет: 08:00 – 16:00ч.
         Саб: 08:00 – 13:00ч.
Социјални мрежи

Имате прашање, пофалба, критика слободно пополнете ја контакт формата подолу, нашиот тим ќе Ви одговори најбрзо.