Професионални

И од доверба

За Марти Хигиена

Еколошки средства

Чиста Околина

Дознајте повеке

Техничко одржување

Дознај Повеке

Cleaning Services That Shine

Документи, обрасци и други потребни документи

Погледнете или превземете ги обрасците и документите кои Ви се потребни

За идните наши клиенти или веке постоечките ги прикачивме и јавно ги споделивме документите кои се неопходни и потребни за извршување и спроведување на законот за домување во стамбени згради.

 

    Важно! Марти Хигиена никогаш нема да поднесе тужба против Вас, без претходно да Ви достави ( испрати ) потсетник за плаќање.

Хигиена

Управување

Управување

Техничко одржување

Maintenance-12

0